Hems – lyst og luftigt

Da vi overtog huset var hemsen ikke færdiggjort og gemt væk. Den blev mest brugt til opbevaring og som loft over køkken, gang og toilet.
Vandvarmeren var sat op på hemsen og inden vi gemmer den væk har jeg isoleret rørerne med nogle rørskålerester fundet i skuret samt lavet en bedre installation med sikkerhedsarmatur og beskyttelsesleder i elinstallationen. Loftet over badeværelset er ligeledes isoleret med nogen isoleringsrester der lå gemt bagerst på hemsen. På billedet nedenfor kan du se hvordan hemsen så ud inden renoveringen.
Det åbnede meget op at få nogen brædder væk og en større åbning. Men det der rykker mest er tagvinduet!
Det er monteret indefra ved først at pille en tagplade af ved at skrue skruerne af med en tang. Sikke et pillearbejde!! Utroligt hvad man gør for ikke at komme ud på taget og kravle i frostvejr.
Det største problem har været at skære pladerne pænt til og ikke at få dem til at “ride”. Men hva faen. Det er tæt!
Og sådan er det endelige resultat. Ovenlys på hemsen og til venstre for lystunnelen ned til det mørke mørke toilet. Det er helt utroligt hvilket lys det giver indenfor ved selv den mindste smule lys udenfor. En enkelt stjerne på himmelen og man kan orientere sig uden at tænde lyset.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s